AgriBusiness komt naar u toe!

Wij willen niet alleen het laatste nieuws voor u volgen om u online en virtueel te voorzien van wat voor u actueel en van belang is, maar óók persoonlijk betrokkenheid tonen en daadwerkelijk met u in contact treden. AgriBusiness zal daarom op regelmatige basis themabijeenkomsten organiseren waarin wij u nader informeren over belangrijke onderwerpen waarmee wij preventief, proactief en bezield met u om de tafel willen.

Samen met ons creëert ú succesvollere oplossingen en mogelijkheden.

Met experts om de tafel

Wij staan voor u klaar met een ervaren en beslagen team van onafhankelijke, top Agrarische dienstverleners (Financieel en Fiscaal Adviseurs, Subsidie experts, Agrarische Adviseurs en Coaches). Bevlogen en vooruitstrevend gaan wij met u in discussie, maar laten vooral ú spreken, over dat wat u beweegt en wat er nodig is om succesvoller te kunnen boeren. Wij gaan ervan uit dat er geen “probleem” is waarvoor geen oplossing bestaat en dat er vanuit gepassioneerd ondernemen altijd nieuwe, betere mogelijkheden zijn.

U kunt van ons oplossingen, betrokkenheid, vernieuwing en toegevoegde waarde verwachten.

Onze nieuwe site is online!
Kijk op www.agribusiness.nl voor meer actuele informatie en aanbod!

Wilt u nader geïnformeerd worden over onze dienstverlening in het algemeen, bel of mail ons dan via info@businessbalance.nl.