Onze gezamenlijke visie is het leveren van een bijdrage aan een gezonder en prettiger ondernemers- c.q. werkklimaat en samenleving, een nieuwe manier om gepassioneerd en succesvoller te werken en leven.

Door samen te werken en gebruik te maken van elkaars expertise, ervaring en kennis, elkaar te stimuleren en inspireren, kunnen we een betere kwaliteit en completere dienstverlening bieden. Daarom werken wij als Business Partners nauw samen aan deze gezamenlijke visie om vanuit synergie een optimaal resultaat te leveren. Sámen succesvoller ondernemen.

BETROUWBAAR NETWERK

Door jarenlange ervaring beschikken we over een brede achtergrond en een groot, betrouwbaar netwerk.

We denken in eenvoud, kwaliteit en oplossingen. Less is more.

TERUGKERENDE KLANTEN EN DOORVERWIJZINGEN

Uw mening, wensen en behoeften staan centraal. Wij zijn volledig toegewijd in het verlengde van u te werken.

Het grootste deel van onze klanten komt voort uit doorverwijzingen en terugkerende klanten. Dat is de kroon op ons werk.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

BUSINESS PARTNERS

BIANCA COENEN

EIGENAAR / LIFESTYLEONDERNEMER / AGRARISCH COPARTNER

“Mensen vanuit het hart ondersteunen succesvoller te zijn op basis van een gezonde work/life balance, dat is mijn doel en mijn passie!”

PETER BEURSGENS en

RUDI WILLEMSEN

BEWUST ONDERNEMEN

Ondernemersplannen?
Ga samen met Peter en Rudi concreet aan de slag en laat uw ondernemersdroom uitkomen! Zij bieden een scala aan ondernemersopleidingen die u helpen succesvol(ler) te worden.

www.bewustondernemen.com

JEROEN VAN OERS, ARTEFFECT

PROACTIEVE ONTWERPER & VISIONAIR

Arteffect visualiseert
Arteffect is een creatief buro, gespecialiseerd in ‘art direction’ voor zowel digitale als geprinte media. Creatief directeur Jeroen van Oers (1969) voelt, hoort en ziet wat anderen ontgaat, met een heldere visie op de wensen van de klant.

De stijl van het buro is ‘clear, simple and solid’. De missie is om maatwerk en totaaloplossingen te leveren aan het MKB. Arteffect creëert een unieke merk identiteit die betrouwbaar en uitdagend is en daardoor communicatief.
Arteffect is gevestigd in Tiel en opgericht in 2001.

NICOLE FAESEN, NF FAESEN

CORPARATE & PERSONAL STYLING

Maak jezelf professioneel zichtbaar

“Maak jezelf zichtbaar op een professionele en verantwoorde wijze en durf je comfortzone te vergroten.”

Met veel passie, inlevingsvermogen en persoonlijke aandacht motiveer ik professionals om hun personal brand te ontwikkelen en te verankeren.

SANDRA VAN ENGELEN, OEFENTHERAPIE INGELE

CESAR OEFENTHERAPIE OP DE WERKPLEK

Bewustwording, inzicht en praktische tips zijn dé ingrediënten voor een optimaal houdings- en bewegingspatroon, thuis en op het werk.

Sandra is werkzaam als oefentherapeut Cesar. Aandacht voor houding en beweging is van groot belang in haar ogen. Door eenvoudige, praktische tips geeft Sandra persoonlijke handvaten om klachten zelf onder controle te krijgen. Dit zal zich niet beperken tot de werksfeer, omdat een verbetering in een optimale houding ook een positief effect in het dagelijks leven zal hebben!

MASTERCOACHING INTERNATIONAL

MISSIE

Werkgevers – werknemers – zelfstandigen – overheid – samen laten werken aan één ondernemend Nederland!

Het is onze missie om zakelijke dienstverleners op te leiden, te begeleiden en van adequate business support te voorzien, zodat zij als topfitte en ondernemende vakspecialisten een belangrijke schakel zijn in ondernemend Nederland.

Wij gaan daarbij uit van het ‘samen sterk’ principe waarbij ieder in zijn kracht en eigen specialisme kan excelleren. We leiden op en begeleiden onze deelnemers tot succesvolle zakelijke dienstverleners en ondernemende kennisspecialisten. Vakspecialisten die in staat zijn om adequaat in hun eigen levensonderhoud te voorzien, een succesvol eigen bedrijf op te bouwen, en zo een vitale en professionele schakel zijn in ondernemend Nederland.

SUBSIDIO

SUBSIDIEADVIESBUREAU

Benut uw subsidiekansen

Bent u van plan een subsidieaanvraag in te dienen of wilt u graag weten of er subsidiekansen zijn voor uw onderneming? Subsidio heeft de juiste specialistische kennis om u daarbij te helpen en al 30 jaar ervaring bij klanten in het midden- en kleinbedrijf en de agrosector. Subsidio werkt meestal op no cure no pay basis, is proactief en neemt uw subsidiezorgen volledig uit handen.

Vaak bestaat er wel recht op subsidie maar wordt geen aanvraag ingediend omdat men de mogelijkheden niet kent of geen tijd heeft voor lastige procedures. Een aanvraag dient tijdig en volledig verzorgd te worden en aan alle gestelde voorwaarden te voldoen om in aanmerking te komen.

Wilt u weten of u subsidiekansen misloopt? Bel of mail ons voor een vrijblijvende indicatie.

Subsidio

FISCOUNT

SAMENWERKINGSVERBAND MET FISCALISTEN, JURISTEN EN ACCOUNTANTS

Fiscount is een samenwerkingsverband van ruim 700 kleine tot middelgrote accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren, die als vraagbaak en back-up voor elkaar fungeren. De aangesloten kantoren functioneren waar nodig als een team en hebben toegang tot een telefonische helpdesk, modellenbank, vele actualiteiten en ontvangen een korting op cursussen en trainingen, waardoor zij continu actueel blijven en geen vraag onbeantwoord blijft.

www.fiscount.nl

MUIS SOFTWARE

TOP-OF-THE-LINE ADMINISTRATIEVE SOFTWARE

“Ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve taken”. Deelt u deze visie?

MUIS Software levert een totaalpakket aan administratieve software, waardoor het u als ondernemer mogelijk wordt gemaakt om uw administratie gemakkelijk inzichtelijk te maken. Zo kunt u met iMUIS Online eenvoudig zelf (of een gedeelte van) uw administratie voeren. Denk hierbij aan de btw-aangifte, facturen versturen, uw bankafschriften inlezen en bankieren.

Bekijk_demo

 

 

GO2UBL

ELEKTRONISCHE FACTUURVERWERKING 

Nog steeds wordt het overgrote deel van de facturenstroom in Nederland per papier en post afgewikkeld. Deze nota’s worden vervolgens in een boekhoudsysteem geboekt, om nog maar niet te beginnen over de hoeveelheid papier waarmee ons milieu onnodig belast wordt, die met deze werkwijze gepaard gaat. Ook komt het in het MKB nog veel voor dat de gegevens handmatig worden verwerkt in een internetbankierprogramma. De groei naar digitale factureren neemt aanzienlijk toe, veel bedrijven verzenden inmiddels een pdf document per e-mail.

Al met al kan een grote hoeveelheid tijdrovend werk, aanzienlijk worden teruggebracht door de overgang naar UBL.

KING SOFTWARE

BUSINESS SOFTWARE VAN FINANCIEEL TOT ERP

Ons doel is om u beter inzicht te geven in uw onderneming, waardoor u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren en een hogere opbrengst tegen lagere kosten kunt realiseren. De basis hiervan is de financiële administratie, de betrouwbare kern van onze business software, maar King biedt ook totale ERP-oplossingen, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossing tot de mogelijkheden behoren.

Bij King geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zaken doen en duurzame relaties. We helpen u bij de implementatie, bieden uitgebreide support, werken continue aan innovaties van onze producten en denken mee over de toekomst.

COMING TOGETHER IS A BEGINNING, KEEPING TOGETHER IS PROGRESS, WORKING TOGETHER IS SUCCESS!

ONZE PARTNERS