Sinds ik mij kan herinneren ben ik geïntrigreerd door mensen met een passie, die een vak uitoefenen, een visie nastreven. Ik ben daardoor geïnspireerd en zie het als een uitdaging mensen (dichter) bij hun passie te brengen en van daaruit succesvoller te ondernemen en werken.

Opgroeiend in een ondernemersgezin heb ik al vroeg, naast de voordelen, ook de kanttekeningen van het ondernemerschap en “succes” leren kennen. Tijdens mijn levensloop ben ik enorm geïnteresseerd geraakt in hoe het werken en ondernemen beter kon, hoe je gelukkiger, gezonder en zonder stress door het leven kunt gaan, succesvoller kunt zijn door je volledige potentieel optimaal en slim te benutten. Ik heb veel nagedacht over en ervaringen opgedaan omtrent de inhoud en betekenis van succes.

Zo heb ik mijn huidige visie ontwikkeld, namelijk dat het door het maken van de juiste, bewuste en gerichte keuzes mogelijk is gelukkiger en gezonder te leven en daarmee tevens succesvoller te zijn. Het verschil in resultaat van deze visie heb ik ondertussen veelal ervaren en terug mogen zien in resultaten bij mijn klanten.

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel praktijkervaring op gedaan, gelezen van en geluisterd naar wereldleiders, succesvolle mensen en ondernemers gesproken. Die bewijzen dat succes andere drijfveren kent dan in de standaard boeken staan beschreven en simpelweg het genereren van omzet en winst. Kennis is pas macht als deze passioneel wordt toegepast met oog voor alle relevante facetten en invloeden met betrekking tot de ondernemer, de zaak en de omgeving waarin deze verkeren. Dezelfde achterliggende gedachtegang gaat ook op ten opzichte van werknemers en werkgevers in hun organisatie en omgeving.

Bianca Coenen

MIJN ACHTERGROND

Mijn achtergrond bestaat uit een ruime ervaring in om te beginnen het bedrijfsleven in de marketing, automatisering, agrarische sector en de accountancy in de vorm van diverse commerciële, financiële of gecombineerde functies. Vervolgens heb ik mijn loopbaan voortgezet als ondernemer in een familiebedrijf (16 jaar) met vestigingen in Nederland en Duitsland (totaal maximaal 80 medewerkers) en daarna in mijn eigen administratie- c.q. advieskantoor onder de vlag van KUBUS Coöperatie U.A. (7 jaar).

In deze franchiseorganisatie heb ik tevens de marketing voor Nederland verzorgd en kantoren ondersteund en gecoacht bij het opstarten. Verder was ik initiator en organisator van de agrarische sector en heb ik maandelijks fiscale en agrarische nieuwsbrieven uit gebracht.

Op basis van mijn Bachelortitels op het gebied van de Economie en de Marketing, aangevuld met opleidingen op HBO- en Masterniveau op het gebied van Management, Business en Personal Coaching kan ik u ook als Adviseuse, Coach en Counselor op een zeer ruim vlak van dienst zijn.

Als persoon sta ik bekend als betrouwbaar, behulpzaam, transparant, direct, duidelijk, sterk communicatief, oplossingsgericht, proactief, energiek, fit, intuïtief en sociaal.

Ik ben met Business en Balance gestart om mijn eigen visie en passie uit te kunnen dragen en daarmee zoveel mogelijk mensen van betekenis te kunnen zijn.

SAMEN SUCCESVOLLER

Ik geloof in de kracht van netwerken, verbinden, samenwerken, respect en vertrouwen. Ik denk niet in concurrentie, maar in synergie en mogelijkheden en zie daar toegevoegde waarde in.

Door samen te werken stimuleren en inspireren we elkaar, creëren ontwikkeling, groei en bereiken meer.

Daarom werk ik samen met betrouwbare Business Partners. Zo kan ik u niet alleen allround, maar ook beter, completer en geheel op maat van dienst zijn.

Kijk voor meer informatie op de pagina Business Partners.

 

SUCCESS BREEDS SUCCESS

MIA HAMM

ONZE PARTNERS